Vorige Artikel 9 van 16 Volgende

NIEUW: Mixed media 20x20 cm Art Print van mijn originele canvas "Don`t you dare give up", unieke home decor

€ 14,95 (inclusief btw)

"Don`t you dare give up"

gewoon een lief geheugensteuntje. wat er ook op dit moment speelt in je leven. je moet gewoon doorzetten. doorgaan. vooruit en marcheren maar. betere tijden zullen echt komen. heb vertrouwen & geloof dat het goed gaat komen. en onthou: `don`t you dare give up!".

Dit is een 20 x 20 cm ART PRINT van 1 van mijn mixed media canvassen. Het wordt geprint op 255 grams Premium Glossy Photo Paper, met een schitterende glanslaag en levendige kleuren.

Ik print met een smalle border van 3 mm. Je kunt het perfect in een IKEA lijstje ophangen, of een ander fotolijstje! (zie mijn eerste foto).

Mijn originele canvassen zijn gemaakt van verf, inkt, stof, papier, knoopjes en alles wat maar in mijn weg komt terwijl ik aan het creeren ben :). De titel is handgeschreven op oud boekpapier en met glue dots bevestigd. op de print kun je de schaduw daarvan mooi zien.

ik weet zeker dat dit je kamer zal opvrolijken, of de kamer van je kleintjes of wiens kamer dan ook! Het is een vrolijk, kleurrijk, mooi & uniek door mij gemaakt schilderijtje. Waarvan ik dus de print verkoop.

Op de tweede foto kun je de originele canvas zien. En er is meer! Ik blijf nieuwe canvassen maken, dus check regelmatig of er nieuwe dingen in de shop zijn!

* de kleuren van de print kunnen iets afwijken van de kleuren van je monitor *

ik verzend de print in een stevige kartonnen envelop, binnen 24 uur nadat de betaling is ontvangen. 

Je kunt mijn blog ook bezoeken voor inspiratie, mixed media filmpje, gratis patronen en meer: www.revlie.typepad.com.

© 2013 - 2021 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel