Vorige Artikel 15 van 16 Volgende

Mixed Media A4 Art Print van mijn originele canvas "Live in the sunshine...", mooi home decor

€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

"Live in the sunshine, swim the sea, drink the wild air". een mooie quote van Ralph Waldo Emerson, welke ik fantastisch vind, en me zo vrij laat voelen!

Dit is een 21 x 29,7 cm ART PRINT van 1 van mijn mixed media canvassen. Het wordt geprint op 255 grams Premium Glossy Photo Paper, met een schitterende glanslaag en levendige kleuren.

Ik print met een smalle border van 3 mm. Je kunt het perfect in een IKEA lijstje ophangen, of een ander fotolijstje! (zie mijn eerste foto).

Mijn originele canvassen zijn gemaakt van verf, inkt, stof, papier, knoopjes en alles wat maar in mijn weg komt terwijl ik aan het creeren ben :). De titel is handgeschreven op papier of cardstock en met glue dots bevestigd. op de print kun je de schaduw daarvan mooi zien.

ik weet zeker dat dit je kamer zal opvrolijken, of de kamer van je kleintjes of wiens kamer dan ook! Het is een vrolijk, kleurrijk, mooi & uniek door mij gemaakt schilderijtje. Waarvan ik dus de print verkoop.

Op de tweede foto kun je de originele canvas zien. En er is meer! Ik blijf nieuwe canvassen maken, dus check regelmatig of er nieuwe dingen in de shop zijn!

* de kleuren van de print kunnen iets afwijken van de kleuren van je monitor *

ik verzend de print in een stevige kartonnen envelop, binnen 24 uur nadat de betaling is ontvangen. 

Je kunt mijn blog ook bezoeken voor inspiratie, mixed media filmpje, gratis patronen en meer: www.revlie.typepad.com.

© 2013 - 2021 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel