Vorige Artikel 10 van 13 Volgende

Mixed media A4 Art Print van mijn originele canvas "Today is a brand new day", mooi home decor

€ 15,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

"Today is a brand new day". 

gewoon een klein geheugensteuntje voor je. vandaag is een nieuwe dag. ik heb dit geheugensteuntje regelmatig nodig. om de negatieve gedachtes weg te laten gaan. om te stoppen met denken dat iets wat me ooit is overkomen, mijn leven beheerst.

maar vandaag is een nieuwe dag. laat je verleden niet je heden bepalen. denk aan de lessen die je hebt geleerd en wat je eruit gehaald hebt. niet wat je hebt verloren of kwijt bent geraakt.

er zijn situaties waar je zelf niets aan kunt veranderen, zeker niet als je kind bent. maar als je volwassen bent, heb je WEL de kracht, de keuze om ZELF te beslissen hoe situaties je raken. hoe je reageert en hoe je kiest je leven te leiden. dus. vandaag is een nieuwe dag :)

Dit is een 21 x 29,7 cm ART PRINT van 1 van mijn mixed media canvassen. Het wordt geprint op 255 grams Premium Glossy Photo Paper, met een schitterende glanslaag en levendige kleuren.

Ik print met een smalle border van 3 mm. Je kunt het perfect in een IKEA lijstje ophangen, of een ander fotolijstje! (zie mijn eerste foto).

Mijn originele canvassen zijn gemaakt van verf, inkt, stof, papier, knoopjes en alles wat maar in mijn weg komt terwijl ik aan het creeren ben :). De titel is handgeschreven op papier of cardstock en met glue dots bevestigd. op de print kun je de schaduw daarvan mooi zien.

ik weet zeker dat dit je kamer zal opvrolijken, of de kamer van je kleintjes of wiens kamer dan ook! Het is een vrolijk, kleurrijk, mooi & uniek door mij gemaakt schilderijtje. Waarvan ik dus de print verkoop.

Op de tweede foto kun je de originele canvas zien. En er is meer! Ik blijf nieuwe canvassen maken, dus check regelmatig of er nieuwe dingen in de shop zijn!

* de kleuren van de print kunnen iets afwijken van de kleuren van je monitor *

ik verzend de print in een stevige kartonnen envelop, binnen 24 uur nadat de betaling is ontvangen. 

Je kunt mijn blog ook bezoeken voor inspiratie, mixed media filmpje, gratis patronen en meer: www.revlie.typepad.com.

© 2013 - 2019 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel