Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

PDF tutorial voor mini album Roller Coaster 2010

€ 4,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

dit is een zeer gedetailleerde tutorial / werkbeschrijving van 51 pagina`s en meer dan 100 foto`s om dit schitterende mini-album "Roller Coaster 2010" te maken.

2010 was een erg heftig jaar voor ons. ik bedacht dat ik the good, the bad & the ugly echt moest vastleggen. al mijn emoties heb ik erin gelegd.

iedereen heeft wel een jaar (of maand, of week) dat onzettend rot is. dat je denkt: kan dit stoppen ALSJEBLIEF ZEG. die moment zijn het ook waard om vast te leggen. ik ben nu heel blij dat ik dit mini-album toen gemaakt heb. ik kan het nu herlezen en de pijn is minder omdat ik het fysiek een plek gegeven heb.

ik heb dit mini-album gemaakt met schitterend mooi vilt & funky stofjes van Tilda, scrapbookmaterialen, stempels en nog veel meer! de kit is al uitverkocht, maar je kunt dit mini-album natuurlijk prima namaken met je eigen voorraad :)

alles is stap-voor-stap uitgelegd. dus als je een beginner bent, ik leid je de weg :). als je al langer scrapbookt of dingen maakt, dan is dit een heerlijk naslagwerkje.

in deze beschrijving leg ik ook een aantal technieken uit (bijvoorbeeld hoe ik de voorkant met sprayink en wasco op canvas gemaakt heb). alles is gedocumenteerd met veel foto`s dus supermakkelijk om te volgen!

*** let op: je koopt dus geen product, maar een werkbeschrijving om zelf dit mini-album te maken. er is geen kit bijgesloten. je ontvangt de PDF binnen 24 uur nadat de betalling is onrtvangen ***

© 2013 - 2020 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel