Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

PDF tutorial voor mini album GO

€ 4,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

dit is een zeer gedetailleerde tutorial / werkbeschrijving van 51 pagina`s en meer dan 65 foto`s om dit schitterende mini-album "GO" te maken.

mijn woord voor 2011 was: GO. en het is mijn droom om fulltime artist te zijn. iedereen heeft dromen & doelen. en wat ik het heerlijkste vind, is de voorbereiding, het denken, het dromen, de mogelijkheden zien!

GO betekent voor mij DOE HET & ik heb mijn avontuur in een mini-album vastgelegd. hoe ik dit doel wil bereiken. wat mijn gedachtes zijn. 

wat is jouw doel? wat zou jij willen vastleggen in een mooi mini-album. waar droom jij van? waar denk jij constant aan? waar hoop jij op? begin het vast te leggen, het krijgt zoveel meer betekenis!

ik heb dit mini-album gemaakt met schitterend mooi vilt & funky stofjes, scrapbookmaterialen, stempels en nog veel meer! de kit is al uitverkocht, maar je kunt dit mini-album natuurlijk prima namaken met je eigen voorraad :)

alles is stap-voor-stap uitgelegd. dus als je een beginner bent, ik leid je de weg :). als je al langer scrapbookt of dingen maakt, dan is dit een heerlijk naslagwerkje.

*** let op: je koopt dus geen product, maar een werkbeschrijving om zelf dit mini-album te maken. er is geen kit bijgesloten. je ontvangt de PDF binnen 24 uur nadat de betalling is onrtvangen ***

© 2013 - 2020 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel