Vorige Artikel 21 van 33 Volgende

mixed media ansichtkaart REVitup "don`t you dare give up"

€ 1,75 (inclusief 21% btw)

Vind je ook niet dat we veel te weinig `echte` ansichtkaarten versturen tegenwoordig? En dit kaartje heeft natuurlijk helemaal een mooie betekenis "don`t you dare give up". Als het maar niet waagt om op te geven. Stuur `m aan je vriendin die een heftige tijd doormaakt, je broer die dreigt zijn studie aan de wilgen te hangen, of je lieve dochter die in de knoei zit. Iedereen die een hart onder de riem kan gebruiken, daar is deze kaart voor!

Deze (15 x 15 cm) ansichtkaarten zijn op stevig 285 grams karton gedrukt. Ze hebben een matte vernislaag. al deze ansichtkaarten zijn mijn eigen design mixed media canvassen, gedrukt als kaarten. 

en deze schitterende kaart komt met een heel mooie perfect passende witte envelop!

te mooi om te verzenden? dat komt mooi uit! bestel je er toch gewoon meer dan 1! je kunt er dan 1 verzenden, en 1 inlijsten als kunst :). of leuk weggeven aan je beste vriendin. of vriend.

de tekst op de ansichtkaarten kan voor allerlei gebeurtenissen gebruikt worden. laat je vriendin weten dat je aan haar denkt, dat je van ze houdt, bedank mensen met deze lieve kaarten.

aanbieding! koop er 4 hier voor een mooi prijsje!

© 2013 - 2021 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel