Vorige Artikel 13 van 33 Volgende

mixed media ansichtkaart REVitup "start living your dream"

€ 1,25 (inclusief 21% btw)

"today is a perfect day to start living your dream". als je op een teken zat te wachten, dan is DIT het! waar wacht je nog op? of waar wacht je lieve vriendin nog op, die net even dit duwtje in de rug kan gebruiken? het is NOOIT het juiste moment, maar TODAY IS THE PERFECT DAY om met je droomleven te starten. believe me :)

Vind je ook niet dat we veel te weinig "echte" ansichtkaarten versturen tegenwoordig? Wie vindt het nu echt leuk om een appje te krijgen voor je verjaardag? Of zo'n digitaal kaartje.... Een écht kaartje in de bus is toch veeeel leuker!

Deze (14,8 x 10,7 cm) ansichtkaarten zijn op stevig 285 grams karton gedrukt. Ze hebben een matte vernislaag. al deze ansichtkaarten zijn mijn eigen design mixed media canvassen, gedrukt als kaarten. 

te mooi om te verzenden? dat komt mooi uit! bestel je er toch gewoon meer dan 1! je kunt er dan 1 verzenden, en 1 inlijsten als kunst :). of leuk weggeven aan je beste vriendin. of vriend.

de tekst op de ansichtkaarten kan voor allerlei gebeurtenissen gebruikt worden. laat je vriendin weten dat je aan haar denkt, familie dat je van ze houdt, bedank mensen met deze lieve kaarten.

(op de laatste foto's zie je alle 5 designs), ook verkrijgbaar als leuk ingepakte set -> HIERZO :)

© 2013 - 2021 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel