Vorige Artikel 4 van 33 Volgende

mixed media ansichtkaart REVitup "aint' nobody got time for that"

€ 1,75 (inclusief 21% btw)

"aint' nobody got time for that". ohhh de meest irritante onmogelijkheden gebeuren als het NET even niet uitkomt he?! wil je iemand even laten weten dat je aan ze denkt en dat niemand toch tijd voor deze onzin heeft? Dan is dit HET kaartje :)

Vind je ook niet dat we veel te weinig "echte" ansichtkaarten versturen tegenwoordig? Wie vindt het nu echt leuk om een appje te krijgen voor je verjaardag? Of zo'n digitaal kaartje.... Een écht kaartje in de bus is toch veeeel leuker!

Deze (15 x 15 cm) ansichtkaarten zijn op stevig 285 grams karton gedrukt. Ze hebben een matte vernislaag. al deze ansichtkaarten zijn mijn eigen design mixed media canvassen, gedrukt als kaarten. 

En deze schitterende kaart komt met een heel mooie perfect passende witte envelop!

Te mooi om te verzenden? dat komt mooi uit! bestel je er toch gewoon meer dan 1! je kunt er dan 1 verzenden, en 1 inlijsten als kunst :). of leuk weggeven aan je beste vriendin. of vriend.

De tekst op de ansichtkaarten kan voor allerlei gebeurtenissen gebruikt worden. laat je vriendin weten dat je aan haar denkt, familie dat je van ze houdt, bedank mensen met deze lieve kaarten.

(Op de laatste foto's zie je alle 10 designs), ook verkrijgbaar als leuk ingepakte sets!

© 2013 - 2021 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel