Vorige Artikel 11 van 11 Volgende

Online class: Hoe maak je een mooie mixed media canvas - REV IT UP in Engels en Nederlands

€ 15,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

*** 4 video`s met totaal 1,5 uur waarin ik jou uitleg hoe ik een mixed media canvas "Revlie style" maak! beschikbaar in het Engels & Nederlands *** 

Zwijmel jij ook zo als je andere schitterende mixed media canvassen ziet, en zeg je dan tegen jezelf "dat kan ik dus nooit maken!", dan is dit JOUW online class! Ik zal je bewijzen dat IEDEREEN een mixed media canvas kan maken!

In mijn online class neem ik je aan de hand en maken we samen een mooie, kleurrijke, vrolijke mixed media canvas stap-voor-stap. Ik laat je mijn proces zien via 4 video`s op Vimeo. ik leg de producten die ik gebruik aan je uit & geef tips. je ontvangt een PDF met productlijst en waarom ik ze gebruik. in deze PDF vind je ook de links naar de video`s & de wachtwoorden.

de online class heeft geen deadline. je hebt voor altijd toegang tot mijn video`s en kunt ze kijken zo vaak je wilt. Als je Facebook hebt, kan ik je aan mijn prive REVitup girls groep toevoegen, zodat we gezellig kunnen chatten over de class & hoe heerlijk het is om te creeeren. 

Dus, kom op, als de brandweer!! REV IT UP :)

*** let op: dit is niet een product! deze listing is voor een online class. de PDF wordt binnen 24 uur na betaling naar je gemaild. in deze PDF vindt je instructies waar de video`s staan en wat de wachtwoorden zijn ***

© 2013 - 2020 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel