KIT uitverkocht, losse les wel beschikbaar!

Vorige Artikel 12 van 15 Volgende

Online les + KIT Mixed Media, speciaal voor kids!

€ 29,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De kit is compleet uitverkocht, de losse les is nog wel beschikbaar, deze kun je HIER vinden.

Dit bevat:  2 "realtime" video's met totaal ongeveer 50 minuten waarin ik jou uitleg hoe je deze leuke mixed media pagina "Revlie style" maakt! In het Nederlands & een mooi gevulde kit om deze pagina te maken!

 
Heb je zin in een leuk project voor je kids voor de vakantie? Voor het weekend? Of gewoon voor de woensdagmiddag? Ennuh, is natuurlijk niet alleen voor kids he, volwassenen vinden dit ook leuk!

Wat zit hierbij?

Je koopt toegang tot deze online class "mixed media Revlie Style" en daar zitten 3 video's bij & natuurlijk een materiaallijst. De totale duur (werkelijke tijd) is ca 50 minutenk verdeeld in 2 video's. Er zit echter ook een speed up video's bij! voor als je mijn geklets wel ff beu bent :). Of gewoon even wilt opschieten ;)

Verder zit in dit pakket een heuse KIT met materialen om deze pagina te maken! Je ziet op de eerste foto al de pagina en daarbij de kit. Daarna zie je een aantal foto's waar de kit ook op staat, en de pagina die je hiermee kunt maken. Logischerwijs: die pagina zit er dus niet bij he, das die van mij :D

Wat zit er dan in de kit?

(let op: elke kit is dus anders qua papier/stofjes, maar allemaal gelijkend!

  • 1 vel aquarelpapier (stevig) waar je deze pagina op kunt maken 24 x 32 cm
  • 1 vel boekpapier uit een oud kinderboek
  • 8 velletjes scrapbookpapier in verschillende kleuren EN verschillende designs ca. 15x15 cm
  • 1 velletje wit cardstock ca. 15x15 cm
  • 10 lapjes stof t.b.v. het huisje
  • 6 stukjes stof t.b.v. de bloemen / details
  • klein stukje vilt (turquoise!)
  • embelisshments: mini wood veneer, die houten versierseltjes dus :)
  • paar knoopjes
  • een kadootje!

*** Wat moet je dan zelf toevoegen: acrylverf, eventueel spraypaint of waterverf, crayons / oil pastels, stempels, inkt.

Wil je gezellig samen met je kind wat leuks maken, of gewoon voor jezelf kan ook, dan is dit de perfect vakantie-vermaak-kit! Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat alle kinderen creatief zijn, en IEDEREEN kan een mixed media pagina / kunstwerk maken!

In deze online class neem ik je aan de hand en maken we samen een mooie, kleurrijke, vrolijke mixed media pagina stap-voor-stap. Ik laat je mijn proces zien via 2 video's in mijn eigen online leeromgeving. ik leg de producten die ik gebruik aan je uit & geef tips. je kunt in deze leeromgeving een PDF met productlijst downloaden en lezen waarom ik ze gebruik, en eventueel alternatieven!

de online class heeft geen deadline. je hebt voor altijd toegang tot mijn video's en kunt ze kijken zo vaak je wilt. 

Dus, kom op, als de brandweer-> aan de slag met je creativiteit!

Wat zeggen anderen?*** let op: dit is NIET een afgemaakt product! deze listing is voor een online class EN wel een kit die per post opgestuurd wordt. de inloggegevens naar de online leeromgeving worden binnen 24 uur na betaling naar je gemaild. Meestal ben ik sneller en krijg je dezelfde dag nog toegang ***

© 2013 - 2022 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel