Vorige Artikel 11 van 15 Volgende

Online waterverf cursus Droom Meisjes Tekenen

€ 57,00 (inclusief btw)

dit is een online waterverf cursus om Droom Meisjes te leren tekenen! 

je kunt meedoen wanneer jij maar wilt, deze class is volledig op eigen tempo te volgen. alle lessen staan al voor je klaar! en nog beter: je hebt voor altijd toegang, dus geen gedoe met deadlines! 

in deze online waterverf class leer ik je 5 verschillende Droom Meisjes tekenen in mijn kenmerkende stijl. Ik laat je zien hoe makkelijk en vooral leuk het is om met waterverf te werken, hoe ik mijn typische Droom Meisjes gezichten teken en specifiek hoe je die mooie dromerige ogen tekent. 

ook leer je verschillende onderdelen zoals bloemen, zeediertjes en vlinders tekenen. je leert werken met verschillende andere mediums zoals masking fluid en hoe je stof in je werk kunt gebruiken. 

maar het aller aller belangrijkste is wel dat je leert loslaten. geen perfectionisme en fouten mag. mijn lessen staan bol hiervan. ik hou van spelen, uitproberen, fouten maken en oplossingen bedenken. het hoeft allemaal niet perfect. en daardoor ga je heel relaxed de lessen volgen en probeer ik de stress van 'leren tekenen' te minimaliseren! 

in elke les zijn er speed up video's met muziek en werkelijke tijd video's. bij de speed up video's kun je kijken wat ik doe, naar muziek luisteren (of het geluid uitzetten en je eigen muziek op zetten). maar er is verder geen uitleg bij. soms heerlijk zen om naar te kijken! in de werkelijke tijd video's neem ik je stap voor stap mee wat ik doe, leg ik alles goed uit zodat je kunt volgen & na kunt doen.

er is ook een materiaal lijst, MAAR die heb je alleen nodig als je exact wilt namaken wat ik gemaakt heb (wat helemaal dikke prima is natuurlijk!). als je al genoeg art materialen hebt (hebben we ooit genoeg? haha), dan is het zeker niet nodig dure waterverf te gaan kopen. je kunt gewoon gebruiken wat je zelf al hebt. probeer gewoon en zie welke materialen jij het liefste mee werkt. 

 

dus, doe je mee en gaan we samen lekker Droom Meisjes Tekenen? 

Na aankoop, stuur ik je een email met login informatie. Wees alsjeblieft geduldig, dit is een handmatig proces. Ik zorg ervoor dat je tijdens werkdagen & -tijden je dezelfde dag nog toegang hebt! 

Wat zeggen anderen van deze online class??


En wie geeft dan deze les??

Revlie is een creatieve motivator & inspirator

Hallo lieverd! Ik ben Revlie Schuit (1974) en woon samen met mijn beste vriend & man Arjan (sinds 1991 :O) . We zijn de geluksvogels die Sanne (2003) en Ruben (2007) mogen opvoeden. Voeg daar kat Jack aan toe en dan heb je de club compleet. 

Ik geef online art workshops & classes. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat je een gevoel van vrijheid ervaart in het creëren. Ik hou van mixed media, waterverf, art journaling en het werken in mijn hobonichi. Ik ben er heilig van overtuigd dat IEDEREEN creatief is, maar sommigen zijn deze spier vergeten en moeten gewoon weer even starten met oefenen! 

Ik lach te hard, ik praat te veel, ik ben HEEL HEEL HEEL ERG ongeduldig (zijn we we al?!), ik hou van gekleurde bloemen jurkjes en verf mijn haar bij voorkeur roze. 

Ik heb echt mijn eigen fijne creatieve leven gecreëerd en leer jou graag hetzelfde te doen! 

© 2013 - 2022 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel