Vorige Artikel 10 van 15 Volgende

Kerstposter illustreren met Waterverf, online cursus

€ 27,00 (inclusief btw)

 

Vind jij waterverf ook best intimiderend? Veel te spannend om mee te werken, maar zo gaaf om te zien?! 

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

  • Ik wil heel graag met waterverf aan de slag, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
  • Ik ben totaal niet creatief…
  • Ik kan ook helemaal niet tekenen…
  • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
  • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken
  • Ik zou ook wel lekker ontspannen zonder stress dingen willen maken, maar hoe dan?!

DAN IS DEZE ONLINE CURSUS PERFECT VOOR JOU

DIT LEVERT HET JOU OP:

  • je laat je perfectionisme eindelijk los en gaat ontspannen & vrij creëren
  • je twijfelt geen moment meer of je dit wel kan
  • je bent niet meer bang om lekker te experimenteren
  • je weet welke materialen je waarvoor kunt gebruiken

Jaaaa, waarom niet met Kerst een giga gave knaller van een kerstposter maken?! Je kunt hem inlijsten, neerzetten, inscannen & kerstkaarten van (laten) maken, of op kleiner formaat maken zodat je super originele kerstkaarten hebt om dit jaar naar je lieffies te verzenden.

Want kom op, 2020 was dan een bizar jaar, op zijn zachtst gezegd, Kerst kunnen we nog redden, toch? Jazeker!

In deze les leer ik je in 4 real time video's hoe je deze schitterende poster zelf maakt. Alle materialen die ik gebruik komen uitgebreid aan bod & ik laat je weten met welke kleuren ik gewerkt heb. 

Ik leer je hoe je je 'foutjes' weg kan werken, hoe je kleuren mooi laat overlopen en hoe je je perfectionisme lekker los laat, teeheee!! 

  

Wat zeggen anderen over mijn online cursussen??

“Al verschillende malen heb ik deelgenomen aan Revlie's supertoffe en kleurrijke workshops. Ook op insta heb ik meegedaan aan de "lievelingswoorden challenge" en leuke live tutorials. Wat ze ook doet, alles is vrolijk, gezellig, leerzaam en bruisend en inspirerend! - Mariken".

"vooral jouw mantra: loslaten, het hoeft niet perfect, is hier enorm waardevol gebleken"

“Wat ben je een heerlijk mens en wat genieten we van al jouw cursussen, challenges, live video's en hylarische stories op insta! Vooral jouw mantra: loslaten, het hoeft niet perfect, is hier enorm waardevol gebleken. Dank je wel voor het terugbrengen van die rust in het knutselen en creatief bezig zijn! Liefs van Lisa & Tess" 

"ik word vrolijk en raak geïnspireerd door Revlie"

“Ik heb de workshop Droom Meisjes Tekenen gekocht. Heerijk om mee bezig te zijn. Erg duidelijke uitleg. Ik word vrolijk en raak geïnspireerd door Revlie! Heb nu ook de workshop van de Kerst gekocht. Hier ga ik binnenkort mee aan de slag. Deze zal vast ook fantastisch zijn. Ik ben fan van je! Geweldig hoe je het doet - Linda" 

"wat ook tof is, is dat ze haar 'foutjes' laat zien..."

“Wat voor mij begon met alleen maar wat afleiding vinden door ontspannen naar Revlie haar creaties te kijken, is toch geëindigd in werkelijke creaties maken.

Revlie haar werk is zo enorm inspirerend. Wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien, hoe ze ermee omgaat en vooral je inspireert dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Gewoon lekker los er creëren.

Enjoy!” – Elise

 

Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt!

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha! dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online workshop. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Waterverfpapier, waterverf, kwastje, een potlood en gum.  Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. En ik geef ook met welke kleuren waterverf ik gewerkt heb. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

Zodra je de online workshop koopt, krijg je zo spoedig mogelijk van mij toegang tot de online leeromgeving en stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt! 

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende waterverf pagina’s maken. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om met waterverf een mooie (kerst)poster te maken! 

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon (via mail of dm). Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT...?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. 

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan kliederen met waterverf! Bye Bye Candy Crush ;D

 

En wie geeft er les dan?

Revlie is een creatieve workshop teacher! 

Hallo lieve schat! Ik ben Revlie Schuit (1974) en samen met mijn beste vriend (en man ;) proberen we Sanne (2003) en Ruben (2007) een beetje op te voeden :). En Jack, onze Griekse kat hoort er natuurlijk ook helemaal bij. 

Ik geef online art workshops & classes, en probeer daarmee mijn tagline "GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY" voor iedereen waar te laten zijn! Ik geef online workshop op het gebied van mixed media, artjournaling en meisjes tekenen. Ik werk heel graag met waterverf! Ik geloof er sterk in dat IEDEREEN creatief is! Je moet alleen wel die spier even gaan trainen en vooral je creativiteit voeden! 

Ik lach te hard, ik praat teveel, ik ben HEEL ERG ONGEDULDIG (zijn we er al?!), ik hou van bloemetjes jurken en felle kleuren en mijn haar is roze :).

Ik heb dus echt mijn creatieve lievelingsleven gecreërd, en laat je graag zien hoe jij dat ook kan doen! 

KLIK HELEMAAL BOVENIN OP 'TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN' OM OOK HEERLIJK AAN DE SLAG TE GAAN!

© 2013 - 2022 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel