Vorige Artikel 7 van 15 Volgende

Rocky Rainbow Girl op een canvasje tekenen, online cursus

€ 19,95 (inclusief btw)

Denk jij ook dat je niet creatief genoeg bent om zo'n cute Droom Meisje te tekenen?! Ik wed dat je het mis hebt!

Wil jij ook leren hoe je zo'n mooi Droom Meisje tekent? Revlie Style! En hoe je dit ook nog eens op zo'n cute mini canvasje doet? Dan is deze cursus perfect voor jou! In een video van ongeveer een uur leg ik jou stap-voor-stap uit hoe ik deze leuke Rocky Rainbow Girl getekend heb. Ik laat je zien met welke materialen ik graag werk en geef veel tips en adviezen. 

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik zou ook wel zulke meisjes willen tekenen, maar hoe dan?!
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Ik kan ook helemaal niet tekenen…
 • Ik wil wel graag tekenen, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
 • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

DAN IS DEZE ONLINE CURSUS PERFECT VOOR JOU

DIT LEVERT HET JOU OP:

 • je laat je perfectionisme eindelijk los en gaat ontspannen & vrij creëren
 • je twijfelt geen moment meer of je dit wel kan
 • je bent niet meer bang om lekker te experimenteren
 • je hoeft geen ingewikkelde lessen te volgen, ik leg het eenvoudig uit
 • je weet welke materialen je waarvoor kunt gebruiken

Niets is leuker dan een mini schilderijtje maken en al helemaal als het zo'n vrolijke Rocky Rainbow Girl als thema heeft! Tip: je kunt dit ook op 'gewoon' een vel waterverf papier maken! Die kun je prima inlijsten! Of je kunt je werk inscannen en (laten) printen om aan lieve vrienden en familie te geven! En wat dacht je van een geniaal moederdagkado? Ik bedoel, de mogelijkheden zijn eindeloos :)

In deze les leer ik je in een leuke video van een uur hoe je dit cute Droom Meisje Rocky Rainbow Girl op een canvasje zelf maakt. Alle materialen die ik gebruik komen uitgebreid aan bod & ik laat je weten met welke kleuren ik gewerkt heb. 

Ik leer je hoe je ontspannen kan werken en hoe je je perfectionisme lekker los laat, teeheee!! 

  

 

 

Wat zeggen anderen over mijn online cursussen??

"Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project"

"Van Revlie haar enthousiasme word ik zo vrolijk en blij. Het perfectionisme lekker los laten, alles is goed. Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project. Echt een schattebout ???? - Danielle"

"vooral jouw mantra: loslaten, het hoeft niet perfect, is hier enorm waardevol gebleken"

“Wat ben je een heerlijk mens en wat genieten we van al jouw cursussen, challenges, live video's en hylarische stories op insta! Vooral jouw mantra: loslaten, het hoeft niet perfect, is hier enorm waardevol gebleken. Dank je wel voor het terugbrengen van die rust in het knutselen en creatief bezig zijn! Liefs van Lisa & Tess" 

"Ze probeert je uit te dagen om je perfectionisme los te laten, dat doet zij namelijk ook. Vrijheid!"

"Revlie is een schat! En haar online cursussen zijn echt "Da BomB!" Zo ontzettend inspirerend, en gezellig. Ze heeft een heerlijke stem om naar te luisteren, kletst leuk, maakt te gekke dingen en probeert je uit te dagen om je perfectionisme los te laten, dat doet zij namelijk ook. Vrijheid! Echt super aanrader! - Jantina"

"Revlie geeft je als geen ander het gevoel dat je het goed doet."

"Naast mooie en leuke spulletjes, heeft Revlie hele fijne online artjournal cursussen. Revlie geeft je als geen ander het gevoel dat je het goed doet. En dat het niet uitmaakt of je een foutje maakt, dat je zelfs dat foutje juist kan gebruiken! Wil je creatief aan de slag en je perfectionisme loslaten? Dan zijn de cursussen/ workshops van Revlie een dikke, vette aanrader!!! - Marielle"

 

Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt!

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha! 
dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online workshop. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Een canvasje van 15x15 (of de maat waar jij mee wilt werken), waterverf (of acrylverf / crayons / kleurpotloden etc), een potlood & een gum, een zwarte en eventueel een witte marker. Eventueel wit vilt. Deze staan allemaal uitgebreid beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. En ik geef ook met welke kleuren waterverf ik gewerkt heb. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

Zodra je de online workshop koopt, krijg je zo spoedig mogelijk van mij toegang tot de online leeromgeving en stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt! 

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende meisjes tekenen. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën op doet om met waterverf een mooi Droom Meisje op een canvas (of iets anders!) te maken :)

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon (via mail of dm). Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT...?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. 

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan kliederen met waterverf! Bye Bye Candy Crush ;D

En wie geeft er les dan?

Revlie is een creatieve workshop teacher! 

Hallo lieve schat! Ik ben Revlie Schuit (1974) en samen met mijn beste vriend (en man ;) proberen we Sanne (2003) en Ruben (2007) een beetje op te voeden :). En Jack, onze Griekse kat hoort er natuurlijk ook helemaal bij. 

Ik geef online art workshops & classes, en probeer daarmee mijn tagline "GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY" voor iedereen waar te laten zijn! Ik geef online workshop op het gebied van mixed media, artjournaling en meisjes tekenen. Ik werk heel graag met waterverf! Ik geloof er sterk in dat IEDEREEN creatief is! Je moet alleen wel die spier even gaan trainen en vooral je creativiteit voeden! 

Ik lach te hard, ik praat teveel, ik ben HEEL ERG ONGEDULDIG (zijn we er al?!), ik hou van bloemetjes jurken en felle kleuren en mijn haar is roze :).

Ik heb dus echt mijn creatieve lievelingsleven gecreërd, en laat je graag zien hoe jij dat ook kan doen! 

KLIK HELEMAAL BOVENIN OP 'TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN' OM OOK HEERLIJK AAN DE SLAG TE GAAN!

© 2013 - 2022 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel