Vorige Artikel 8 van 15 Volgende

Daily Journaling, een MINI cursus!

€ 9,00 (inclusief btw)

Denk jij ook dat je niet creatief genoeg bent om lekker dagelijks te journalen? Of denk je dat je dit nooit kan volhouden? Of ben je geen schrijver, maar wil je wel oh zo graag zo'n mooi gevuld journal?!

Dan kan je nu kennismaken met Daily Journaling via deze mini cursus! Deze mini cursus is een onderdeel uit de (grotere) Online Cursus Daily Journaling. 

In deze mini cursus krijg je een video waarin ik deze spread maak & van begin tot eind uitleg. Ook kun je een materiaallijst downloaden om te zien met welke materialen ik graag werk. 

Wat zeggen anderen??

"Nog nooit zo weinig stress gehad!"

Ik kan deze echt aanraden!! Nog nooit zo weinig stress gehad om lekker bezig te zijn in mijn journal! - Simone

"En dat het niet perfect hoeft!"

Jaaaa, doen! Is zó leuk! En dat het niet perfect hoeft en dat je lekker mag klooien en buiten de lijntjes mag kleuren. Hoe tof is dat?! Cadeau voor jezelf! - Irene 

"Ze geeft je inspiratie!"

Een fantastische, gezellige, lieve enthousiaste Revlie! Ze geeft je inspiratie, die ik heel vaak niet heb, maar door Revlie krijg je die! Een dikke vette aanrader! - Antoinette

"Fouten bestaan niet & niks hoeft perfect!"

Van alles wat Revlie doet en maakt word ik ontzettend vrolijk! Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt, "fouten" bestaan niet, niks hoeft perfect, heerlijk! - Joke

 

Zit jouw perfectionisme je in de weg om lekker vrij te kunnen creëren?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik zou ook wel eens willen daily journalen, maar hoe dan?
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Waterverf is zo moeilijk om te leren…
 • Ik wil wel wat maken, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
 • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze mini cursus “Daily Journaling” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

 • niet meer twijfelen aan of je dit kan
 • niet meer bang zijn om te experimenteren
 • loslaten dat perfectionisme!
 • geen ingewikkelde les
 • niet meer twijfelen welke materialen je kunt gebruiken

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen creëeren, zonder dat je perfectionisme jou in de weg zit? Zonder dat je je zorgen zit te maken of de materialen die je gebruikt wel ‘goed genoeg’ zijn? Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?!

 

Deze online  mini cursus bevat:

 • 1 super toffe video hoe je deze leuke spread (2 dagen dus) maakt.

 • een materiaallijst met alle materialen die ik dagelijks gebruik om in mijn Daily Journal te werken

 • een mini flipthrough video van mijn eigen daily journal die voor 2020 helemaal gevuld is! (dus ontzettend veel inspiratie voor jou!)

 • en een korte uitleg over hoe de grote online cursus Daily Journaling eruit ziet, zodat je daar een idee van krijgt. 

Je kunt starten wanneer jij wilt! Deze online mini cursus is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt! 

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha! dus, zullen we lekker samen gaan daily journalen?!

Nadat je deze online mini cursus hebt gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online mini cursus. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 

Kan jij ook niet wachten om helemaal vrij te leren creëren, de dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen? 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Uiteraard is de basis een journal. Ik werk zelf in een Hobonichi maar je bent zeker niet verplicht hierin te weren! Je kunt in een Bullet Journal, gewoon art journal of zelfs een schrift werken! Kies wat het beste bij jou past. Ik wil zelf altijd het liefst 1 jaar in 1 journal 'proppen', maar je kan natuurlijk een nieuw journal pakken als deze vol is! Verder gebruik ik: waterverf, kwastje, een potlood en gum, stickers, pennen, plaatjes, en allerlei snuisterijen die jij erin kwijt wilt! Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

WANNEER START DE ONLINE MINI CURSUS?

Zodra je de online mini cursus koopt, krijg je zo spoedig mogelijk van mij toegang tot de online leeromgeving en stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt! 

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende daily journal pagina’s maken. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om lekker met je daily journal aan de slag te gaan. 

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT...?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. 

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan daily journalen! Bye Bye Candy Crush ;D

 

En wie geeft er les dan?

Revlie is een creatieve workshop teacher! 

Hallo lieve schat! Ik ben Revlie Schuit (1974) en samen met mijn beste vriend (en man ;) proberen we Sanne (2003) en Ruben (2007) een beetje op te voeden :). En Jack, onze Griekse kat hoort er natuurlijk ook helemaal bij. 

Ik geef online art workshops & classes, en probeer daarmee mijn tagline "GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY" voor iedereen waar te laten zijn! Ik geef online workshop op het gebied van mixed media, artjournaling en meisjes tekenen. Ik werk heel graag met waterverf! Ik geloof er sterk in dat IEDEREEN creatief is! Je moet alleen wel die spier even gaan trainen en vooral je creativiteit voeden! 

Ik lach te hard, ik praat teveel, ik ben HEEL ERG ONGEDULDIG (zijn we er al?!), ik hou van bloemetjes jurken en felle kleuren en mijn haar is meestal roze :) 

Ik heb dus echt mijn creatieve lievelingsleven gecreërd, en laat je graag zien hoe jij dat ook kan doen! 

KLIK HELEMAAL BOVENIN OP 'TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN' OM OOK HEERLIJK TE GAAN DAILY JOURNALEN!

© 2013 - 2022 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel