MOEDERDAG ACTIE!!!

Vorige Artikel 1 van 3 Volgende

Gedichtenbundel Dichterbij - verzenden binnen NEDERLAND

€ 24,99 (inclusief btw)

MOEDERDAGACTIE van 25 april 2022 t/m 5 mei 2022

Gebruik code 'moederdag'

om dit boek voor slechts € 19,99 (inclusief verzendkosten!) te bestellen. Je krijgt daarbij 1 van de mooie kaarten met een illustraite uit deze gedichtenbundel met het prachtige gedicht van Marga (handgeschreven door mij op het kaartje).

 

Bestellingen op 5 mei 2022 tot 14:00 worden nog op 5 mei verzonden, daarna is het niet meer mogelijk om de bestelling op 5 mei te verzenden. Dus als je deze voor moederdag op 8 mei binnen wil hebben, bestel dan uiterlijk 5 mei VOOR 14:00 uur!

LET OP, LET OP: Deze listing is voor bestellingen BINNEN NEDERLAND. Bestel je voor een adres buiten Nederland, check dan svp DEZE LISTING.

Dit boek staat vol met gedichten voor een gelukkiger gezin. Ze brengen volwassenen dichterbij hun kind en bij zichzelf. De teksten zijn herkenbaar, confronterend of toveren een glimlach op je gezicht. Deze gedichten kan iedere ouder, leerkracht, oom, tante, opa en oma  gebruiken als toolkit.  Sla je favoriete gedicht open en kijk ernaar als reminder voor die dag of week. Geef het boek cadeau om anderen te inspireren voor een nog gelukkiger gezin. Met de prachtige, kleurrijke illustraties en rake woorden zou ieder gezin dit boek (als hulplijn) in huis moeten hebben. Het boek DICHTERBIJ is exclusief verkrijgbaar via deze website en vanaf nu te bestellen!

 

WAT KRIJG JE

💗 96 full-color pagina’s met gedichten, illustraties en inspiratie

💗  Een harde, stevige kaft met leeslintje zodat je precies weet waar je gebleven bent of kan leggen bij je favoriete pagina

💗 Handig formaat om het boek mee te nemen of op tafel te leggen. De afmeting is 15 x 15 centimeter

EXCLUSIEF te verkrijgen via de website van de makers.
 

Andere opties

Wil je graag een boek voor jezelf, en eentje kado doen? Dat kan: kijk dan even bij DEZE LISTING.

Wil je heel voordeling 2 van onze online trainingen erbij aanschaffen, kijk dan even bij DEZE LISTING.

 

LET OP, LET OP: Deze listing is voor bestellingen BINNEN NEDERLAND. Bestel je voor een adres buiten Nederland, check dan svp DEZE LISTING.

 

ISBN Nummer: 9789464372519

© 2013 - 2022 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel