Vorige Artikel 1 van 15 Volgende

Mini Droom Meisjes Tekenen - Nieuwe online cursus!

€ 57,00 (inclusief btw)

 

dit is een online waterverf cursus om Mini Droom Meisjes te leren tekenen! Echt REVLIE stijl! 

deze cursus is speciaal gemaakt voor als je onderweg (op vakantie bijvoorbeeld) toch lekker creatief wilt zijn! alle materialen die ik voor deze cursus heb gebruikt passen in 1 middelmaat etui (exclusief je journal natuurlijk!). zo leer ik je, dat je OOK met minimale materialen een mooi je art journal kunt vullen! En zoals je van me gewend bent, ook nog op een relaxte manier ook! 

dus 1 etui + 1 journal en klaar ben je! 

je kunt meedoen wanneer jij maar wilt, deze class is volledig op eigen tempo te volgen. alle lessen staan al voor je klaar! en nog beter: je hebt voor altijd toegang, dus geen gedoe met deadlines! 

in deze online waterverf cursus leer ik je 5 verschillende Mini Droom Meisjes tekenen in mijn kenmerkende stijl. Ik laat je zien hoe makkelijk en vooral leuk het is om met waterverf te werken, hoe ik mijn typische Droom Meisjes gezichten teken en specifiek hoe je die mooie dromerige ogen tekent. 

daarnaast heb ik 2 BONUS video's toegevoegd wat je nog meer met de materialen in je (art) journal zou kunnen maken nu je toch bezig bent :)

ook leer je verschillende onderdelen zoals een galaxy, bijtjes, poezen (! ja Jack & Loki getekend!), een regenboog & bellen / bubbles tekenen. hierna heb je zelf zoveel inspiratie om je eigen meisjes te maken, zeker weten! 

EN het aller aller belangrijkste is wel dat je leert loslaten. geen perfectionisme en fouten mag. mijn lessen staan bol hiervan. ik hou van spelen, uitproberen, fouten maken en oplossingen bedenken. het hoeft allemaal niet perfect. en daardoor ga je heel relaxed de lessen volgen en probeer ik de stress van 'leren tekenen' te minimaliseren! 

ik neem je stap voor stap mee wat ik doe, leg alles goed uit zodat je kunt volgen & na kunt doen. de video's zijn dan ook niet versneld, zodat je al mijn handelingen duidelijk kunt zien.

er is ook een materiaal lijst, MAAR die heb je alleen nodig als je exact wilt namaken wat ik gemaakt heb (wat helemaal dikke prima is natuurlijk!). als je al genoeg art materialen hebt (hebben we ooit genoeg? haha), dan is het zeker niet nodig dure waterverf te gaan kopen. je kunt gewoon gebruiken wat je zelf al hebt. probeer gewoon en zie welke materialen jij het liefste mee werkt. 

ik laat je in de materiaallijst dus wel zien, dat je met een middelmaat etui gevuld al heel veel kunt maken! 

dus, doe je mee en gaan we samen lekker MINI Droom Meisjes Tekenen? 

Wat zeggen anderen??

"Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt"
"Van alles wat Revlie doet en maakt word ik ontzettend vrolijk. Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt, "fouten" bestaan niet, niks hoeft perfect, heerlijk! Bestellingen worden snel verzonden, kortom: een aanrader!" - Joke

"Je hoeft je geen zorgen te maken om 'binnen de lijntjes' te blijven"

"Revlie's workshops zijn een inspiratie voor iedereen die wil genieten van creatief bezig zijn zonder je zorgen te maken om alles "binnen de lijntjes" te maken. Daarnaast zijn haar producten met de droom meisjes so cute! ????????????" - Mirjam

"Het perfectionisme lekker loslaten!"

“Van Revlie haar enthousiasme word ik zo vrolijk en blij! Het perfectionisme lekker los laten, alles is goed. Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project. Echt een schattebout” – Danielle

"Heerlijk om te ontspannen!"

Ik heb al meerdere superleuke workshops gekocht. Revlie leert je je perfectionisme los te laten. Heerlijk om te ontspannen. Haar art journals hebben een prettig formaat en zien er super kleurrijk uit. En de washitapes zijn in het echt nóg mooier dan op de foto's!" - Debbie

 


ZIT JOUW PERFECTIONISME JE IN DE WEG OM LEKKER VRIJ TE KUNNEN CREËEREN?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik zou ook wel zulke meisjes willen tekenen, maar hoe dan?!
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Ik kan ook helemaal niet tekenen…
 • Ik wil wel graag tekenen, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
 • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
 • Ik wil teveel materialen gebruiken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze online cursus “Mini Droom Meisjes tekenen” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

 • niet meer twijfelen aan of je dit kan
 • niet meer bang zijn om te experimenteren
 • gewoon fouten durven maken
 • een houvast te hebben hoe je meisjes kunt tekenen
 • 1 etui met materialen gebruiken
 • loslaten dat perfectionisme!
 • geen ingewikkelde lessen
 • genieten van je eigen proces en voortgang!

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen creëeren, zonder dat je perfectionisme jou in de weg zit? Zonder dat je je zorgen zit te maken of de materialen die je gebruikt wel ‘goed genoeg’ zijn? Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?!

Naast deze 5 Mini Droom Meisjes heb ik OOK nog 2 hele leuke bonus video's voor je toegevoegd, zodat je heel makkelijk nog 2 extra pagina's in je (art) journal kunt maken met minimale materialen! 

 

 


Het toelaten van creativiteit heeft bij mij ook even geduurd, geloof het of niet. Een docent heeft vroeger ooit tegen mij gezegd “jammer dat je daar niet creatief genoeg voor bent” toen ik aangaf een creatieve opleiding te willen doen. Helaas heb ik dat lang aan me laten knagen. Ben een andere kant op gegaan. Veilig. Kantoorwerk. Totdat ik bedacht dat dit ZIJN mening was. En helemaal NIETS met mij te maken had. En door dat los te laten, kwam ook mijn creativiteit los. En ik gun jou die vrijheid ook!

Dus Art Journaling & lekker losjes tekenen heeft zoveel mooie kanten, vrijheid, loslaten perfectionisme en gevoelens uiten. Voor mij niet meer weg te denken uit mijn leven. Dit is mijn uitlaatklep die er altijd voor me is.


In deze online workshop teken ik 5 mini Droom Meisjes, met minimale materialen (zodat je het perfect op vakantie kan doen!), en je krijgt er gratis 2 bonus video's bij hoe je je (art) journal nog meer kunt vullen met minimale materialen :)


Deze online workshop is helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt! Alle lessen zijn ook direct beschikbaar. 

Ik vind het echt fijn dat ik op deze manier kan inspireren om juist te starten met tekenen en je eigen stijl te gaan ontdekken. Het gaat er niet om  dat het netjes of mooi wordt. Het gaat erom dat je oefent, probeert, en natekent. Vanzelf komt er steeds meer een beetje meer JIJ in je tekeningen.

Wees vooral niet bang om lekker te experimenteren. Je kunt namelijk altijd weer opnieuw beginnen, er is altijd weer meer papier :). En als je lekker blijft proberen, experimenteren en oefenen, zal je merken dat het je steeds makkelijker afgaat. En je er ook meer plezier in krijgt. 

Tekenen is net als Art Journalen verslavend, tis maar dat je gewaarschuwd bent! Waterverf is ook nog eens erg vergevingsgezind! Ja ha, dat is ook wel zo prettig! Je kunt uiteraard alle mediums gebruiken die jij maar wilt. Er zijn namelijk geen regels :)

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha!

Ik laat je echter wel zien dat je met 1 etuit & 1 art journal ver vooruit kan, ideaal voor als je op vakantie bent! 

dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online cursus. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 


Dus, kan jij ook niet wachten om deze lieve Mini Droom Meisjes te gaan tekenen?? De meisjes te tekenen die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen? Scoor dan snel deze online cursus Mini Droom Meisjes Tekenen!

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Ik heb speciaal voor deze cursus minimale materialen gebruikt. Zodat je deze cursus bijvoorbeeld perfect kunt doen als je op vakantie gaat! Uiteraard is de basis een art journal, waterverf, kwastje, een potlood en gum. Ik heb ook met neocolors II en poscapennen gewerkt. Alle materialen die ik gebruikt heb, staan beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

En denk je nu Art Journal? Welke dan? Nou, daar heb ik ook aan gedacht! Ik werk deze hele online cursus in mijn eigen ontworpen Art Journal, die shop je HIER. Let op: sta je op de VIP lijst, dan heb je een kortingscode om mijn art journals met korting te kunnen kopen.

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

Deze online cursus staat nu al LIVE. Je ontvangt na aankoop van mij een email met  toegang tot de online leeromgeving. Dit is wel een handmatig proces, meestal heb je je inloggegevens binnen een paar uur diezelfde dag nog.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt! 

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende meisjes tekenen. Maar gun jezelf wel tijd! Je hebt ook niet in 1 x leren fietsen, of wel :) Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om met waterverf deze leuke meisjes te maken.

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT...?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. Kijk maar eens bij mijn recensies, je zult regelmatig terug zien komen dat ik mensen echt kan helpen hun perfectionisme los te laten ;).

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Daarnaast vind ik het superleuk om je te leren om Meisjes te tekenen, want iedereen kan dat leren! Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan tekenen & art journalen! Bye Bye Candy Crush ;D

En wie geeft er les dan?

Revlie is een creatieve workshop teacher! 

Hallo lieve schat! Ik ben Revlie Schuit (1974) en samen met mijn beste vriend (en man ;) proberen we Sanne (2003) en Ruben (2007) een beetje op te voeden :). En Jack, onze Griekse kat hoort er natuurlijk ook helemaal bij. Loki, onze gezellig zwarte kater is bij ons sinds oktober 2021 en niet te vergeten Leonardo, de kameleon. BIJNA  een dierentuin zo :)

Ik geef online art workshops & cursussen, en probeer daarmee mijn tagline "GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY" voor iedereen waar te laten zijn! Ik geef online cursussen op het gebied van mixed media, artjournaling, daily journaling en meisjes tekenen. Ik werk heel graag met waterverf! Ik geloof er sterk in dat IEDEREEN creatief is! Je moet alleen wel die spier even gaan trainen en vooral je creativiteit voeden! 

Ik lach te hard, ik praat teveel, ik ben HEEL ERG ONGEDULDIG (zijn we er al?!), ik hou van alle kleuren kleding, felle kleuren in mijn art journals en huis, en mijn haar is meestal roze :). ook al heb ik Diabetes Type 1, ik probeer elke dag positief naar het leven te kijken en mijn zegeningen te tellen. More is More is mijn motto.

Ik heb dus echt mijn creatieve lievelingsleven gecreërd, en laat je graag zien hoe jij dat ook kan doen! 

KLIK HELEMAAL BOVENIN OP 'TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN' OM OOK HEERLIJK TE GAAN ARTJOURNALEN!

© 2013 - 2022 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel