Event “Creator of Your Happy Life”

“impossibility is still just a kiss away from reality”. Sense8 - Finale

 

Vanaf 22 maart 2019 ga jij eindelijk je droomleven creëeren! Excuse me? Ja!

Je leest het goed! Bold Statement Schuitje! Absoluut. Maar ik weet ook als geen ander dat het tijd wordt dat jij nu eindelijk die stappen gaat maken. Naar jouw eigen droomleven! Stop whining, start taking action!

Yes I know, je moeder vindt er nogal wat van. En die vriendin ook. En zeker ook nog die Inner Critic…hou maar op met excuses.

Want waarom luister je daarnaar? Wat houdt jou nou tegen? En waarom láát jij jezelf tegenhouden?!

Stel je eens voor, je durft wél! Je gaat korte metten maken met al die beren op de weg die er elke keer maar weer bijgehaald worden. Hoe frustrerend en vermoeiend zijn die…

Neem een leeg canvas. Geef mij een kwast en een shitload aan verf en ik zie mogelijkheden waar je gek van wordt.

 

Visualiseer eens: een dag, helemaal voor jou. inspiratie. vol vuur. superfijne vibe. likeminded people. dromen. verlangens. energie. schijt hebben aan “wat zullen ze denken?”. de magie van jumpen!

Hoe zou dat voelen?! Hoe voelt het nu al?! Hell yes!

TAKE YOUR PARACHUTE AND JUMP!

But be aware: We gaan niet klakkeloos hoppatee een partijtje in het wildeweg jumpen! Nee, we gaan bergen omzetten in heuveltjes, beren op de weg worden lachwekkende molletjes die gewoon de weg kwijt zijn en die angsten? die angsten worden aangekeken, serieus beetgepakt en lekker weggeslingerd. Bye Bye.

Ik laat jou inzien hoe het WEL kan. Hoe je controle over jouw leven neemt en hoe je dat wat jouw verlangen en grote droom is, werkelijkheid kan laten worden. maar niet zonder kickass plan!

Je gaat leren dat er altijd een keuze is. Hoe je situatie ook is op dit moment, er is altijd een mogelijkheid en keuzes, maar je moet het wel zien. INZIEN. This is your wake up call! Jij, en echt alleen jij, bent verantwoordelijk voor het geluk in je leven. Hoe zou het zijn als je meer invloed hebt dan jij nu denkt?

Tijdens deze dag inspireer ik je met mijn verhaal. Je krijgt een kijkje in mijn keuken, een blik behind the scenes. retespannend voor mij, zo waardevol voor jou!

Ik laat je ook zien waar ik gigantisch op mijn bek ben gegaan. Voluit gewoon. Niet 1, niet 2 maar meerdere keren! Maar ook hoe ik weer ben opgestaan en met my head held high weer door ben gegaan. New attitude: Watch out, she’s back!!

Mijn eigen business coach komt on stage! En man, wat houdt zij mij on track! Zij zal messcherpe vragen stellen waardoor jij tot super heldere antwoorden komt en jij weer zelf keuzes kunt en vooral DURFT te maken. Er wordt niks voorgekauwd. Je gaat zelf met je billen bloot. Jijzelf ontdekt jouw eigen waarheid en vanuit daar kom je zó in actie! Dat lege canvas?! ha! Unstoppable zal je zijn.

Ook is mijn chille yoga docente aanwezig. Zij leert ons heel fijne ontspanningsoefeningen waardoor je helemaal in je eigen energie blijft. Lekker wegblijven van die ander! Geen spiri-wiri gedoe hoor, gewoon fijn met beide benen op de grond!!

Get ready to dream, prepare & JUMP.

Aan het einde van deze dag ga je naar huis met een dikke vette glimlach, opgeladen, mega geïnspireerd en vol nieuwe energie! Ook heb je de tools in handen om Creator of Your Happy Life te zijn. Je gaat de mogelijkheden zien, de ruimte die er wél is, om datgene waar jij van droomt in je leven te brengen. Het is zo ontzettend do-able! GA voor die sky full of stars!

Als firestarter laat ik je zien dat het WEL KAN. Ik geef je brandstof om aan de slag te gaan (op welk gebied dan ook). Maar nu écht! Start pushing through the hard stuff & create your happy life!

En het mooie is: alles mag en kan op jouw manier. Er is geen gouden formule. Of code die gekraakt moet worden. Maar wel volle aandacht op jou. Wanneer ga jij nu eens voor jezelf kiezen?

Uiteraard word je deze dag bijzonder goed verzorgd. Er is goodmoodfood, healthy bites & drinks, sweetbreak, een oplaadlunch en borrelbites om heerlijk van te genieten! Want eten is aandacht. Eten is energie. Eten is echt contact. Eten is schoonheid. Eten is betekenis. Eten is verlangen. Eten is beweging. Eten is fuel for the soul! En dat past meer dan perfect bij deze inspiratiedag!

Dus ben je er helemaal klaar voor, wil je door mij als firestarter geïnspireerd worden om nu eindelijk eens die parachute te grijpen en vol overtuiging die sprong te maken, all fired up & ready, koop dan nu je Early Bird ticket!

Unieke kans natuurlijk! Voor de Early bird Ticket geldt nu een heel mooie prijs van € 99,00 euro. Deze Early Bird geldt nog t/m 31 januari, vanaf 1 februari  betaal je de werkelijke prijs van € 147,00. Dus better be safe than sorry!

Gun jij jezelf ook een firestart? Dat je mega geïnspireerd bent om in 2019 te jumpen?! joehoeee i will be your cheerleader!

 

Ben je er ook bij? 

Locatie: Seinwezen in Haarlem
Inloop vanaf 09.30
Programma 10.00 - 16.30
Inclusief een goodmoodfood lunch! 
En we gaan even heerlijk borrelen na afloop.

Earlybird prijs t/m 31 januari 2019: slechts € 99,00!
Prijs vanaf 1 februari 2019: € 147,00

Prijzen exclusief BTW maar inclusief supergezonde lunch, hapjes, drinks, koffie & thee!

Bestel hieronder snel jouw Earlybird Ticket! 

© 2013 - 2019 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel