GASTENBOEK

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Simone Molenwijk
  Als je last heb van de opstart bij het creeren en je toch graag je dagelijks dingen wil vastleggen in een bujo of journal, echt koop Daily Journaling van Revlie. Wat een ontspanning, wat een rust, no stress ik heb de laatste dagen niet zo veel creaties in mijn journal gemaakt als in alle jaren hiervoor.
  Ook mijn eerste workshop die ik kon 'bingewatchen' en toch creabea kon blijven.
  Thnx Rev voor het leren loslaten van het perfectionisme en gewoon beginnen. Ook de kinderen doen heerlijk mee.
 • Geplaatst door Rianne
  Een paar weken geleden heb ik de cursus Daily Journaling aangeschaft. Hoe leuk is dit? Nou gewoon heeeeel erg leuk, ik werk nu met heel veel plezier in mn journal!!!! Duidelijke, gezellige, leuke filmpjes en nog eens hele nuttige tips!!!!
  Zeker een aanrader
  Gr. Rianne
 • Geplaatst door Ilse
  Ik heb de cursus daily journaling aangeschaft en geen moment spijt van gehad. Revlie legt op een heel aangename manier alles uit en je krijgt genoeg voorbeelden en tips. Ik heb weer volop inspiratie en zin om aan de slag te gaan!
 • Geplaatst door Sandra
  Ik geniet zo van de online workshops van Revlie! Leuke en goed uit te voeren ideeën en opdrachten, kleurrijk en vol plezier. Revlie legt duidelijk uit met een vleugje humor. Fijn en leuk om naar te luisteren. Vooral de lijfspreuk: het hoeft niet perfect spreekt mij heen erg aan en dit komt ook overal terug. Kortom: een aanrader!
 • Geplaatst door antoinet broeksteeg
  Wanneer je een ontspannende, leuke, gezellige on-line cursus wilt volgen moet je echt bij Revlie zijn.... ...door haar laat je je perfectionisme steeds meer los, en dat is heerlijk!! Ook de vrolijke kleuren maken je blij.....en haar gezellige geklets is echt ontspannend.....in een woord SUPER dus.....ik zeg dus DOEN!!!
 • Geplaatst door Tineke
  Online cursus kerst poster gekocht. Echt super relaxedom naar te kijken. Geweldig hoe je de dingen verwoord erg lachwekkend. Moest meteen aan familie Knots denken en aan tante Til met haar kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar !
  Liefs vanuit Spanje
 • Geplaatst door Daniëlle
  De afgelopen periode heb ik de 'watercolor in je art journal' online cursus en de 'draw the girlsquad' online cursus bij Revlie gevolgd en het zijn beide aanraders. Revlie leert je op een heel eenvoudige stap voor stap manier allerlei technieken. En ze houdt het leuk en licht, echt heerlijke cursussen! Daarnaast word ik altijd erg blij van Revliepost! Echt te leuke stickers en ook nog wat kaartjes erbij van Revlie zelf, een feestje in je brievenbus!
 • Geplaatst door Anneke Delhaas
  Ik ben fan van Revlie haar cursussen. Ze is laagdrempelig en dat helpt mij om te creëren en imperfecties te omarmen. De cursus waterverf in je artjournal is zo fijn als je even geen inspiratie hebt en wel aan de slag wilt. Gewoon volgen en het begint vanzelf te stromen. Je ontdekt ook verschillende materialen met waterverf te combineren waarna je vanzelf verder wilt ontdekken. De cursus is eigenlijk een kickstart voor mijn inspiratie. Ohw en had ik al verteld dat de filmpjes ook heel ontspannend zijn om gewoon alleen maar naar kijken?
 • Geplaatst door Marianne de Booij
  Revlie heeft de vrolijkste, kleurrijkste stationery! Artjournals, stickers, kaartjes, allemaal met de leukste meisjes er op!
  Deze meisjes tekent en schildert ze zelf. De tutorials op Instagram zijn toegankelijk, vrolijk en ontzettend leuk om te volgen.
  Ook heeft Revlie online classes met oa de meisjes. Voor volwassenen maar ook superleuk om met je creatieve zoon/dochter, nichtje/neefje of kleinkind te doen!
  Als je nog niet enthousiast was, word je dat vanzelf en ben je verslaafd..
  En als je wat besteld bij Revlie, ga dan maar vast bij de brievenbus liggen want ik garandeer je, van post van Revlie word je super vrolijk! Zelfs de postbode vindt het een feestje om een pakketje bij ons door de brievenbus te duwen! 💕
 • Geplaatst door Lisa en Tess
  Lieve Revlie,

  Wat ben je een heerlijk mens en wat genieten we van al jou cursussen, challenges, live video’s en hilarische stories op insta. Vooral jou mantra: loslaten, het hoeft niet perfect, is hier enorm waardevol gebleken!
  Dank je wel voor het terug brengen van die rust in het knutselen en creatief bezig zijn!
  Liefs van ons.
 • Geplaatst door Suus
  Pasgeleden heb ik de cursus 'Waterverf in je artjournal' gekocht. Wat een supergoed idee was dat van mezelf! 😁😃
  Ik kijk er steeds naar terug, als ik weer even een oppepper nodig heb. Soms wil ik wel iets maken, maar komt er niets en dan werkt revlies enthousiasme gelukkig heel aanstekelijk!!

  In de (10!) video's laat zij leuke, laagdrempelige ideeën zien. Hiermee heb je sowieso meteen een leuk resultaat. En je kunt de verschillende technieken ook weer combineren en gebruiken als je wat anders wil maken.
  Ik ben fan! 😍
 • Geplaatst door SZwaantje
  Krijg ik mijn bestelling binnen is t toch gewoon een feestje om die te openen. Zo blij met mijn sticker velletjes. ❤️❤️❤️
  Mijn bestelde online kerstkunstwerk ga ik vandaag aan beginnen maar weet nu al dat die ook leuk gaat worden met de uitleg van Revlie💋
 • Geplaatst door Sandra
  Onlangs kerstkaartjes en een paar losse besteld. In het echt nog mooier! En omdat ik Revlie had verteld dat ik het altijd zo moeilijk vind om mooie kaartjes ook echt op te sturen, deed ze er gewoon een paar extra bij, om te bewaren! Super lief!
 • Geplaatst door Saskia
  Super leuke cursus! Goed uitgelegd, het heeft echt goed de basis om lekker zelf aan de slag te kunnen
 • Geplaatst door Linda
  Ik heb de workshop droom meisjes gekocht. Heerlijk om hiermee bezig te zijn. Erg duidelijke uitleg. Ik word vrolijk en geïnspireerd door Revli. Heb nu ook de workshop van de kerst gekocht. Hier ga ik binnenkort mee aan de slag. Deze zal vast ook fantastisch zijn. Ik ben fan van je. Geweldig hoe je het doet.
  Liefs Linda
 • Geplaatst door Ellemieke
  Ik ben dol op de mooie spulletjes die Review maakt. De notebooks en stickertjes zijn mijn favoriet. Allemaal even mooi en kwalitatief heel goed!
 • Geplaatst door Annemarie
  Te gekke stickers bij Revlie besteld! En dan denk je ze in een envelop te ontvangen...nou nee hoor! Een doosje feest lag er op de deurmat!!!!!
 • Geplaatst door Michelle
  Ik heb bet “upside down girl” art journal en hij is al bijna vol. Het is heerlijk dik papier, krult niet om en drukt niet doir. Het is prima geschikt voor mixed media. De print op de voorkant is heel helder van kleur en inspirerend.
 • Geplaatst door Erica
  Ik heb in de corona periode de cursus Droom Meisjes tekenen besteld en heb hier - samen met mijn twee jonge dochters - van genoten! We hebben heel wat middagjes lekker zitten verven en kleuren. Wat ik vooral erg fijn vond aan de cursus is dat je deze op je eigen tempo kunt doen, alles heel goed en rustig wordt uitgelegd én dat er zoveel focus ligt op dat het niet perfect hoeft. Dit hielp met name mijn jongste dochter enorm, die alles altijd heel graag goed wil doen. Ik zag haar gewoon ontspannen! Dit was zo fijn. Dank je wel voor de fijne crusus die je in elkaar hebt gezet, we zijn er heel blij mee en ook met het resultaat (namelijk heel veel mooie kunstwerkjes!)
  Liefs Erica x
 • Geplaatst door Sandra - littlebirdcreative
  Zo blij met mijn mooie pin. De meisjes zijn cute, maar de bestellingen zijn nog veel cuter en met zoveel liefde en zorg ingepakt.
 • Geplaatst door Steenhuijsen P Mariken
  Al verschillende malen heb ik deelgenomen aan Revlie’s supertoffe en kleurrijke workshops. Ook op insta heb ik meegedaan aan de “woordenhallenge” en leuke live tutorials. Wat ze ook doet, alles is vrolijk, gezellig, leerzaam en bruisend en inspirerend! Bestel je iets bij Revlie, je kunt je erop verheugen. Super verzorgd en zelfs de voorkant van de envelop is een feest.🧡💗❤️
 • Geplaatst door Mirjam Geerdink
  Wat heb ik altijd veel plezier om jouw workshops te volgen. Je inspireert en maakt mij vrolijk. Dank je wel!
 • Geplaatst door Charlotte
  Twee setjes kerstkaarten gekocht en ik ben er onwijs blij mee! Mooie kwaliteit en ook nog eens geleverd mét enveloppen. Het uitpakken van de doos was al een feest op zich. Alleen jammer dat ik de kaarten niet naar mezelf kan sturen...
 • Geplaatst door Suzanne
  Lieve revlie,
  Ik ben zo ontzettend blij met mijn bestelling! Ze staat heerlijk te pronken mijn bureau!
  Super snel verzonden en gezellig verpakt!
 • Geplaatst door Gwendolyn
  Ik ben laatst gestart met de cursus waterverf in je art journal. Ik wilde graag mijn skills verbeteren van waterverf en Revlie kwam op mijn pad. Superleuk want ik kende haar nog van mijn tijd dat ik scrapbookte. Dus ik kende haar enthousiasme en creativiteit al. Deze cursus moest dus ook enorm tof en goed zijn, daar was ik van overtuigd. En ze stelde mij zeker niet teleur, duidelijke uitleg, enthousiasme en creativiteit. Heerlijk! Dank je wel!
 • Geplaatst door Mirjam
  Wat een feestje om het pakketje van je te ontvangen, Revlie! Dank voor de prachtige prints en de persoonlijke aandacht die je besteed hebt aan m'n bestelling :-)
 • Geplaatst door Daniëlle
  Inmiddels ben ik trotse bezitter van twee originele Revlie art journals en heb ik 4 stickersheets besteld. Wat een fijne journals en de stickers zijn zoooo cute! Revlie maakt echt een feestje van het pakketje, het is zo leuk om Revliepost te ontvangen! En vervolgens kreeg ik ook nog de limited edition stickers meegestuurd!
  Superlief natuurlijk!
 • Geplaatst door monique
  Onlangs online workshop watercolor in your artjournal aangeschaft. Een inspirerende, motiverende, goed uitgelegde workshop door een fantastische enthousiaste vrouw.
 • Geplaatst door Lisa en Tess
  Wát een geweldig lieve vrouw is Revlie! Daarnaast heeft ze geweldig leuke lessen gemaakt die super goed te volgen zijn. Onze dochter van 8 vind het super, maar ik ook! Echt iets wat zo leuk is om samen te kunnen doen. Daarnaast heb ik de online Class meisjes tekenen gekocht en ook die is echt mega leuk. Super tevreden zijn we ermee!
 • Geplaatst door Corrie
  Heb laatst Watercolor in your Art Journal gekocht, heerlijk om te oefenen met waterverf ( waar ik absoluut een groentje in ben) Zoveel leuke ideeën en uitleg. Word ik echt vrolijk van. Vanochtend Revlie Live op Instagram ....was super om te zien en mee te doen. En hup meteen Draw the girl squad gekocht. Heerlijk momentjes voor mezelf! Echte aanrader en inspirerend!🌸🥰🌸
 • Geplaatst door Margriet
  Ik heb net de workshop Watercolor in your Art Journal gevolgd. Een fijne, inspirerende workshop waar ik helemaal vrolijk van ben geworden, heerlijk om zo met kleur te spelen en van de mooie voorbeelden te genieten!
 • Geplaatst door Marielle
  Vanmiddag samen met dochterlief de online mixed media les voor kids gedaan. Het was Ge-Wel-Dig!!! Onzeker zat ze klaar, maar al snel groeide het vertrouwen en was mn meisje heerlijk in de weer met papier, stof, lijm en verf. Onze dochter heeft genoten en stiekem veel meer geleerd dan enkel wat mixed media technieken... Dankjewel Revlie!
  Wij gaan hier snel weer samen aan de freubel!
  Dankjewel 🙏🏻❤️
  Ps. Dochter zegt: Revlie is zoooo grappig! En fijn dat ik nu eens zelf mag bepalen wat mooi is! (En niet m’n juf!)

 • Geplaatst door Ilse
  Zo leuk om af en toe Revlie te sponsoren met de prachtige producten die ze maakt. Het workshop systeem ziet er fantastisch uit, je bent erg inspirerend en ik houd van je stijl!
 • Geplaatst door Sandra
  De workshops, artjournal en andere producten zijn net als Revlie: origineel, kleurrijk en uniek.
  De workshops zijn erg leuk en goed te volgen. Echt even een momentje voor mezelf! Echt een aanrader
 • Geplaatst door Elise
  Wat voor mij begon met alleen maar wat afleiding vinden door ontspannen naar Revlie haar creaties te kijken, is toch geëindigd in werkelijke creaties maken.

  Revlie haar werk is zo enorm inspirerend. Wat ook tof is, is dat ze haar 'foutjes' laat zien, hoe ze ermee omgaat en vooral je inspireert dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Gewoon lekker los er creëren.

  Enjoy!
 • Geplaatst door Tanneke
  Zojuist de eerste les van de online “watercoloring in your art journal” class gedaan en ik ben helemaal happy ermee, Revlie heeft ‘n heel vrolijke en ongecompliceerde stijl/manier van werken en dat maakt ‘t heel toegankelijk. Daarnaast is ze ook nog ‘ns ‘n geweldig lief mens. Verheug me op ‘t vervolg! 💖
 • Geplaatst door Mariken
  De online workshops zijn superleuk! Duidelijke instructie, gezellig, erg ontspannend en tof om te doen. Echt een aanrader!🧡💖💜
 • Geplaatst door Penney
  Ik heb laatst een button gekocht. Ik vind haar schilderijen erg mooi en ben nu met een cursus bezig. Wordt heel tof uitgelegd.
  Ik ben fan!
 • Geplaatst door Petra
  Yes! Ik heb een originele Revlie Script gekocht en ben er zoooo blij mee! Nu hangen Rev's woorden de hele dag voor mijn neus aan de muur, als liefdevolle reminder om op te focussen <3 - en lieve mensen, de verpakking is altijd een feestje op je deurmat.
 • Geplaatst door Mieke
  Jeetje, wat werd ik daar vrolijk van!! Mijn dochter van 8 volgt echt al een hele tijd Revlie op insta. Geregeld kruipt ze bij me en dan vraagt ze of ze Revlie mag zien. En vervolgens gaat ze zelf fanatiek aan de slag met het tekenen van meisjes. Veel van zichzelf, en ik herken ook echt de inspiratie van Revlie er in. Nu we thuis zaten, vond ik het leuk om de mixed media cursus te bestellen. Ik had erbij gezet dat het voor mijn dochter was. Krijg ik de vraag wat het adres is, dat ze een kleinigheidje stuurt.

  Nou, alsof ze post kreeg van Justin Bieber, zo bijzonder vond ze het. En laten we eerlijk zijn, zo bijzonder is het ook. Wanneer maak je dat nou mee? Echt superleuk!!

  Superbedankt daarvoor!! Ennn... misschien kun je een video in het NL opnemen over het schilderen van die meisjes. Met bloemen in hun haar en vlinders. En zeemeerminnen. Echt zo tof!! In ieder geval dank je wel voor dit. Je hebt iemand echt heel erg blij gemaakt.
 • Geplaatst door Mirjam
  Alweer een supersnelle levering, na een dag werd het pakketje al bezorgd! Weer leuk ingepakt met een paar mooie kaarten (en deze had ik nog niet) cadeau. Van Sinterklaas mocht ik het alvast uitpakken
 • Geplaatst door Mirjam
  Dat is snel, binnen een dag lag er al een mooi pakketje in de bus! bedankt voor de leuke kaarten, service en persoonlijke boodschap
 • Geplaatst door Sonja
  Wat een superleuke spullen verkoop je in je webshop. Ik kwam hier vanaf de Aladine site. Jij staat daar vermeld als verkooppunt in Nederland. Ik ben op zoek naar de Peinture Izink Textile en Peinture Izink Textile. Birgit Koopsen heeft er supergave review van gedaan maar ik kan ze nergens vinden. Heb jij ze misschien of kun je ze inkopen?
 • Geplaatst door Anna
  Super bedankt voor het leuke pakketje...het was een plezier om uit te pakken!
  groetjes
 • Geplaatst door Margriet
  Supergenieten zeg, van het mixed media pakket, heerlijk! Dankjewel, ook voor de leuke manier van aanspreken en verpakken. Ik voel me verwend
 • Geplaatst door José
  Bedankt voor je mooie kaart die bij het pakketje zat en wat was het superleuk verpakt! Daar hou ik van, hihi.
 • Geplaatst door Annemiek
  Super blij met fantastisch pakket en megasnel in huis!!! Dank je wel lieve revlie, ik kijk nu al uit naar je volgende mixed media pakket!!! Tot gauw dus, liefs Annemiek
 • Geplaatst door Bibi
  Oooeeeeh wat ben ik blij met mijn nieuwe Iphone hoesje! Hij is superrrrr! En de volgende dag al binnen, super snel Rev. Thanks again!
 • Geplaatst door Monique
  Dank je wel voor de lieve blijde en snelle levering!! Dat is nou eens leuk post ontvangen. Liefs Monique
 • Geplaatst door
  De tutorials waren er superdupersnel! Binnen 10 minuten Bedankt en hopelijk tot snel. Geniet van de zon! Liefs, Loes
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2013 - 2021 Revlie - mixed media art & stationery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel